Ens presentem

L’Associació  Formació i Desenvolupament és una entitat sense afany de lucre constituïda el maig de 2012 que té com a finalitat la promoció i desenvolupament del benestar de les persones, el suport i acompanyament a la infància, especialment d’aquells infants que es troben en situació de risc i vulnerabilitat social.

Els objectius de l’Associació  giren entorn la cura i abordatge de les necessitats de la infància, el foment de l’autonomia, l’acompanyament i suport als processos de desenvolupament individual i familiar.

Les principals actuacions que dur a terme l’Associació s’emmarquen,  en l’Àrea  d’Infància  i Família  mitjançant el Servei d’Intervenció i Suport Familiar, el Servei de Suport Educatiu i el Programa Proinfància - de l’Obra Social La Caixa –  programa que desenvolupa un conjunt d’accions socioeducatives per a nens i nenes i les seves famílies en situació de vulnerabilitat social i pobresa.  

El nostre equip humà està format per professionals de la psicologia, la pedagogia, la logopèdia, l’educació social i el treball social amb una llarga trajectòria en el treball i la intervenció amb infants i famílies en els àmbits de la psicologia clínica i l’educació .

Get more
Joomla!® Templates
and Joomla!® Forms From Crosstec