Col·laborem...

 

El Programa CaixaProinfància desenvolupa un conjunt d’accions socioeducatives per a nens i nenes i les seves famílies en situació de vulnerabilitat social i pobresa. Té com objectiu principal afavorir el desenvolupament de les competències dels infants i adolescents i les seves famílies que els hi permetin millorar els processos d’autonomia i integració social. 

 

Càritas és una entitat de l'Església catòlica que té com a objectiu promoure, orientar i coordinar l'acció social i caritativa de la diòcesi, amb la finalitat d'ajudar a la promoció humana i al desenvolupament integral de les persones tot acompanyant els sectors socials més desfavorits.  Càritas, entitat sense ànim de lucre,  te com a finalitat sensibilitzar la societat i promocionar la justícia social des de la triple missió de denunciar, anunciar i transformar.

Col·laborem amb la funció docent acoll¡nt alumnes en practiques de psicología de la Universitat de Barcelona, de graus i màsters per tal de facilitar espais de formació pràctica i contribuir en els aprenentatges

Get more
Joomla!® Templates
and Joomla!® Forms From Crosstec